Winterbanden test 2011 2012 ze zijn weer volop bezig!!


Winterbanden test 2011 2012. Ze zijn er weer mee bezig!

Het winterbanden seizoen staat weer voor de deur. De winter komt er aan en het weer in Nederland doet ook niet meer echt zomers aan. Tijd om weer beslissingen te nemen over winterbanden.
Maar wat zijn nou de beste winterbanden die ik moet kopen?
Veel mensen wachten met het kopen van winterbanden totdat de nieuwe winterbandentest weer gepubliceerd is. Deze winterbanden test wordt gedaan door de ANWB en ADAC. 
Op dit moment zijn ze druk bezig met het testen van de winterbanden. De resultaten van de winterbanden test verzamelen ze in een duidelijk overzicht met daarin de plus en de minpunten van de winterbanden gespecificeerd. Met de beste winterbanden natuurlijk weer bovenaan.
Het winterbanden overzicht waar wij met smart op wachten!!
Behalve winterbanden worden er dit jaar ook 4-seizoenen banden gestest. Waarschijnlijk zullen ze ook in de winterbandentest resultaten voorkomen. Zodat we weer kunnen vergelijken welke 4-seizoenenbanden het goed doen in de winter en minder doen in de zomer.
De winterbanden test resultaten zullen naar alle waarschijnlijkheid 22 september bekend worden gemaakt.
Zodra de winterbandentest resultaten bekend zijn, zullen wij u hier natuurlijk weer zo spoedig mogelijk over informeren. U kunt de winterbanden test resultaten dan weer keurig in een overzicht op deze winterbanden blog verwachten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten