Winterbanden ook hot in Social Media.

Winterbanden zijn "HOT"!


Winterbanden zijn een hot item, ook in de social media. Het media die vandaag de dag steeds meer invloed krijgt op het koopgedrag van de consumenten zo ook voor de winterbanden. Google, Twitter, Facebook, Linkedin zijn van die bekende mediabronnen die we elke dag bijna tegenkomen. Ze zijn niet meer uit de huidige tijd weg te denken. Veel bandenleveranciers spelen hier dan ook op in. Kijk maar naar de Profile Tyrecenters.
Er is een onderzoek gedaan naar het woord winterbanden. Het woord winterbanden wordt gemiddeld om de 2 minuten gebruikt voor een tweet in het social media Twitter.
In google zijn de zoekopdrachten met het woord winterbanden gigantisch aan het stijgen. Inmiddels zitten we in Nederland ongeveer op een 10.000 keer per dag. Zelfs in de warme weken wordt er goed gezocht naar winterbanden.
Dit effect is naar alle waarschijnlijkheid het gevolg voorgaande jaren. Er was toen een groot tekort aan winterbanden en de prijzen liepen erg op. Ook zijn de regels qua gebruik van winterbanden in sommige landen veranderd. Mensen verdiepen zich steeds meer in het nut van winterbanden en willen weten waar winterbanden verplicht zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten