Testresultaten winterbanden 2011

Winterbanden overzicht test resultaten van 2011.








Om een goed beeld te krijgen van alle goede winterbanden hebben we een overzicht gevonden waar de merken winterbanden met de testresultaten.in verwerkt zijn.
De testresultaten van de winterbanden zijn hierin verwerkt in een overzichtelijke tabel.
In de tabel vind u de winterbanden test resultaten van 2011 van de verschillende testinstanties.
Zo zijn onder andere in de tabel de winterbanden test resultaten verwerkt van ANWB/ADAC winterbanden test 2011, de winterbanden test 2011 van het duitse autoblad AutoBild, de winterbanden test 2011 resultaten van Autovisie, de testresultaten van de Consumentenbond over de winterbanden van 2011.

De merken winterbanden die u in de tabel terug kunt vinden zijn van Michelin, Goodyear, Dunlop, Fulda, Bridgestone, Vredestein, Continental en Pirelli. Achter het merk vind u het type winterband wat is gestest met daarbij het behorende resultaat. Een laag cijfer (1) staat voor een goed resultaat en een hoog cijfer (13) staat voor een slecht resultaat. Tevens is dit aangegeven met kleuraccenten. 



3 opmerkingen:

  1. Pas op bij euromaster. Ik had er conti 830 TS besteld en die waren wat moeilijk te krijgen stelde men. Maar hij ging zoeken. Een paar dagen later telefoon: ik heb ze. Afspraak gemaakt voor montage 2 weken later (geleverd op wiel). Blijkt dat men maar bridgestones had klaargezet. Die waren toch vergelijkbaar. En ja, het was zo druk. Voor even bellen echt geen tijd. U bent gewaarschuwd...!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vraag aan Peter de Havik of anderen:

    Ik zou graag de Continentals TS 830 bestellen maar zie dat er een TS 830 en een TS 830P M0 bestaan (site van autobandenmarkt). Weet iemand welke er getest is? Of wat het verschil tussen beide is?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. MO is een code voor goedkeuring van Mercedes-Benz. De code MO is een OE-homologatie code. De band is voor de rest niet anders dan de gewone band zonder deze code. Wellicht in de rubbercompound of het profiel net iets anders maar geen noemenswaardige verschillen.

    BeantwoordenVerwijderen